työntekijöitä toimistolla

Solinum kumppaninasi

Olemme lappilainen ja asiantunteva IT-toimisto, jonka toiminta-alueena on koko Suomi. Olemme mainio porukka varustettuna monenlaisella osaamisella ja kokemuksella. Olemme käytettävissä asiakkaiden erilaisten IT-haasteiden ratkaisemiseen ja päivittäisen IT:n käytön toiminnan sujumiseen.

Haluamme olla asiakkaillemme luotettava kumppani kaikenkokoisissa IT-asioissa. Tarvittaessa olemme IT-tukihenkilö, nettisivujen päivittäjä, yrityksen ja organisaation digitalisaation kehittäjä tai digiasioiden asiantuntija.

Arvot ja filosofia

Solinum Oy:n strategiana on kasvaa hallitusti asiakkaiden arjessa ja asiakkaita kuunnellen. Valittu strategia on osoittautunut onnistuneeksi ja yritystoiminta kasvaa vakaasti sekä harkiten. Vuosien saatossa toimipaikkojen lukumäärä on kasvanut viiteen ja henkilöstön määrä on 16.

Toimipaikkamme sijaitsevat Sodankylässä, Rovaniemellä, Ivalossa, Utsjoella ja Kemissä. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen koulujen, kuntien ja yritysten kanssa. Lisäksi tarjoamme palveluita yhteistyössä useiden maanlaajuisten päämiesten kanssa.

Solinum rekrytoi

Sinustako solinumilainen? Tarjoamme hyvät työskentelyolosuhteet mukavassa porukassa ja mielenkiintoiset työtehtävät upeiden Lapin mahdollisuuksien ympäröimänä.

Meillä ei tällä hetkellä ole avoinna työpaikkoja, mutta voit lähettää Jannelle sähköpostiin (janne.mikkola@solinum.fi) avoimen hakemuksen ja kertoa itsestäsi ja osaamisestasi.

tietokoneet ja kädet

🗨 ”Yhteistyötä jo vuodesta 1995 lähtien. Olen tehnyt eri yrityksieni ja Solinum Oy:n kanssa menestyksekästä yhteistyötä jo 27 vuotta. Erityisesti arvostan heidän tarjoamaa kokonaisvaltaista ja paikallista palvelua. Koskaan ei ole jäänyt palvelu tai apu saamatta, kun sitä olen heiltä kysynyt. Heillä on selkeät yhteyshenkilöt, joiden puoleen kääntyä erilaisissa tilanteissa. En juurikaan osaisi arvostaa automaatin/robotin kanssa chattailua/puhumista tai jossakin puhelinkeskuksessa jonottamista päästäkseni selvittämään asiani pahimmassa tapauksessa jollakin ulkomaan kielellä. Omalta osaltani Solinum Oy on pystynyt vastaamaan kaikkiin heille esittämiini tarpeisiini, joten voin suositella heidän tarjoamiaan palveluja myös muille yrittäjille.” – Jukka Hirvonen, Kairijoen Eräkeskus

Solinumin historia

🏁 1990
Jouni Kilpimaa (tmi Polar-Data Kilpimaa) aloittaa Sodankylän kunnan IT-tukipalveluiden tarjoajana.


🚩 1995
Yritys muuttuu osakeyhtiöksi ja Arctic Data Kilpimaa Oy perustetaan.

🚩 1996
Ensimmäinen työntekijä palkataan yritykseen.

🚩 1999
Ensimmäiset osakkaat mukaan yrityksen toimintaan.

🚩 2006
ADK Oy ja Enarion Oy yhdistyvät, ja Solinum Oy perustetaan. Toimipiste Ivaloon.

🚩 2007
Toimipisteet Rovaniemelle ja Utsjoelle.

🚩 2020
Toimitusjohtaja vaihtuu ensimmäistä kertaa yrityksen historiassa.

🚩 2021
Kemissä aloittaa ensimmäinen työntekijä ja toiminta laajenee kohti etelää.

🚩 2024
Solinum Oy liittyi Data Group -ketjuun.