Me olemme yrityksesi IT-nörtti

Solinum IT-kumppaninasi sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Voit luottaa siihen, että me huolehdimme ja hoidamme taustalla järjestelmiin, verkkoihin, kotisivuihin ja varmistuksiin liittyvät rutiinit niin, että järjestelmät ja laitteet toimivat, tiedot ovat tallessa ja pyörät pyörivät yrityksessäsi kuten pitääkin. Hallitsemme loistavasti suomi-nörtti-suomi -sanakirjan sisällön, joten myös sinä tiedät missä mennään.

henkilö puhelimessa

Meillä vastaa aina ihminen

Kokonaispalvelusopimuksiin tarjoamme sinulle oman yhteyshenkilön, johon voit olla yhteydessä kaikissa tilanteissa. Mikäli tarvittavaa osaamista ei löydy meidän asiantuntevassa porukassa, etsimme sinulle ratkaisun ja toteuttajan ulkopuolelta.

Kehitämme sinulle tarvittaessa myös nettisivut, verkkopalvelun, räätälöidyn sovelluksen tai huollamme organisaatiosi mobiililaitteita. Palvelemme näissäkin asioissa kaiken kokoisia yrityksiä.


Palvelemme Lapissa ja muualla Suomessa

Toimipisteemme ja työntekijämme ovat levittäytyneet laajasti Lapin alueelle. Toiminta-alueemme on toki vieläkin laajempi – palvelemme asiakkaita tarvittaessa Hangosta Nuorgamiin. Ota yhteyttä, niin käydään yhdessä läpi tarpeenne ja voit sen jälkeen jättää IT-asiat meidän huoleksemme!

poro kuvassa

IT-tukipalvelupaketti kootaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Se voi sisältää osia kaikista tarjoamistamme palveluista, tai vain osasta niitä. Pakettien sisältö on skaalattavissa organisaation toiminnan muutosten mukaan.