IT-alihankintapalvelut koko Lapin läänin alueella

Olemme hoitaneet vuosikymmeniä päämiespalveluita Lapin alueella useille kansallisille ja kansainvälisille toimijoille. Tänä päivänä päämiehille tehtävät palvelut sisältävät laajan skaalan tukitöitä ja -palveluja sekä yrityksille että kuluttajille, kauppojen maksupäätteistä erilaisiin automaatteihin ja asennuksiin.

IT-alihankintaa Kemissä, Rovaniemellä, Sodankylässä, Ivalossa ja Utsjoella

Pystymme tarjoamaan palvelut laajasti Lapin alueella, aina Kemi-Tornion seudulta Utsjoelle saakka. Tällä hetkellä meillä on töissä 16 henkilöä viidellä paikkakunnalla; Kemi, Rovaniemi, Sodankylä, Ivalo ja Utsjoki, mutta liikumme ketterästi tarvittaessa myös itä-länsi-suunnassa, joten yrityksille ja yhteisöille tehtävät IT-tukipalvelut hoituvat laadukkaasti ja nopeasti ympäri Lappia. Pystymme tarjoamaan myös 24/7 päivystystä.

Henkilökuntaamme koulutetaan jatkuvasti ja osaamista jalkautetaan yrityksen sisällä tehokkaasti. Olemme perehtyneet niin julkishallinnon kuin yritystenkin IT-haasteiden ratkaisemiseen. Pitkäaikaisin asiakkaamme on Sodankylän kunta, jonka IT-hallinnon ja -tukipalvelut olemme tuottaneet vuodesta 1990 alkaen.

solinum toimipistekartta