Tee työnteosta sujuvampaa, turvallisempaa ja nykyaikaista

Microsoft 365 -lisenssit ovat yrityksille tarkoitettuja ohjelmistolisenssejä, joiden avulla yrityksen toiminnot ja tietoturva siirtyvät nykyaikaan. Lisenssistä riippuen, saat käyttöösi sähköpostin omalla domainilla, Office-ohjelmien mobiili-, verkko- ja työpöytäversiot, Teams-ohjelman, OneDrive-pilvitallennustilan ja joukon muita hyödyllisiä sovelluksia.

Tutustu lisensseihin ja niiden ominaisuuksiin tarkemmin.

Paikallinen IT-kumppani

Toimipisteemme ovat 5 paikkakunnalla Pohjois-Suomessa; Utsjoella, Inarissa, Sodankylässä, Rovaniemellä sekä Kemissä. Olemme siis todellakin paikallinen IT-kumppani. Inarissa tarjoamme IT-tukipalveluita yhteistyössä Euronics Ivalon kanssa. Lue lisää asiantuntijapalveluistamme, IT-tukipalveluista sekä huolettomista lähiverkkoratkaisuista.

Varmista, että kaikki yrityksen tiedostot ja sähköpostit ovat helposti ajasta ja paikasta riippumatta saavutettavissa

Microsoft 365 -sähköposti toimii niin, että kaikki viestit on tallennettuna pilveen, jolloin pääset niihin käsiksi missä vaan sekä tietokoneella että mobiililaitteella.

Samalla logiikalla myös kaikki yrityksen tiedostot – tärkeät tiedot, kuvat, sopimukset, tarjoukset, hinnastot jne. – ovat käytettävissä paikasta ja laitteesta riippumatta. Pilvipalveluun voidaan tallentaa erikseen myös tiedot, joihin muidenkin työntekijöiden tulee päästä käsiksi. Näin työnteko tehostuu ja säästytään esim. tiedostojen lähettämiseltä sähköpostilla edes takaisin.

Tehosta henkilöstön työntekoa nykyaikaisilla työvälineillä ja ohjelmistoilla

Teams on monelle jo tuttu etätapaamisista ja -kokouksista, mutta se on myös tehokas yrityksen sisäisen viestinnän työväline. Eri tiimien keskustelut, tiedostot ja muistiinpanot ovat kätevästi yhdessä paikassa, kaikkien käytössä.

Tietoturvasta ei koskaan voi puhua liikaa! Pilvitallennus on varmempi tallennuspaikka kuin paikallinen tietokone tai muu tallennusväline. Lisäturvaa pystymme tarjoamaan varmistuspalveluilla, joiden ansiosta yrityksen kriittinen aineisto ja materiaali on aina varmennettu ja tarvittaessa palautettavissa.

Tarvitsetko apua nettisivujesi päivittämisessä ja ylläpidossa?

Olemme luotettava ja asiantunteva hosting-kumppani yrityksille. Voit valita meidän valmiista hosting-tuki- ja palvelupaketeista omaan tarpeeseesi sopivan paketin.

Ota yhteyttä meihin, niin käydään yhdessä läpi yrityksesi tilanne!

    Minuun voi ottaa yhteyttä

    Uuutiskirje