Microsoft Office 365 vaihtoehdot

Valitse palvelut tarpeesi mukaan. Voit oottaa käyttöösi pelkän sähköpostin tai halutessasi mukaan myös aina uusimmat Office työasemaohjelmat.

Exchange online

Suuryritystasoinen sähköpostipalvelu pienille ja suurille yrityksille. Exchange online sähköpostilla sinun ei tarvitse enää koskaan miettiä mahtuuko sähköpostilaatikkoosi uudet viestit. Sähköpostiviesteille on varattu 50 Gt tilaa, jolloin sinun ei tarvitse enää poistaa viestejäsi ja tyhjentää sähköpostiasi. Voit arkistoida ja pitää kaikki viestisi sähköpostilaatikossa. Määritä sähköposti kaikkiin laitteisiisi ja pääset sähköpostin lisäksi myös kalenteriisi ja yhteystietoihisi joka paikasta jokaisella laitteella.

Business Essentials

Business Essential on täysin pilvessä toimiva Office ohjelmisto. Officen ohjelmat, Word, Excel, Powerpoint toimivat moitteettomasti selaimella. Paketissa mukana tulevalla Skype for Business ohjelmalla voidaan järjestää niin yrityksen sisäiset kuin ulkoisetkin palaverit. Skype-kokoukseen liittyminen on helppoa myös yksityisasiakkaille tarkoitetulla Skype-versiolla.

Mukana tuleva One Drive for Business sisältää 1000 Gt tallennustilaa. Voit tallentaa, jakaa ja synkronoida työtiedostoja miltä tahansa laitteelta omilla tunnuksillasi. Suurin hyöty tulee silloin, kun käyttäjä päivittää tietokoneensa uuteen koneeseen. Käyttäjä vain lataa tiedostot One Drive for Business kansiosta koneelleen.

Business Premium

Business Premium sisältää tietokoneelle asennettavat versiot Officen ohjelmista. Lisäksi Premiumin käyttäjillä on käytössä ympärivuorokautinen puhelin- ja verkkotuki Microsoftilta.

Office 365 Business Premium mukana tulee myös Microsoft Publisher. Publisherilla voit luoda ammattimaisia julkaisuja kutsuista, mainoksista, esitteistä ja muista julkaisuista.

Business Premiumin ohjelmistoon sisältyy myös OneNote sovellus. Voit kirjoittaa muistiinpanoja kaikilla laitteilla missä on nettiyhteys. Jatkossa muistiinpanot kulkevat aina mukanasi.

Enterprise E3

Office 365 Enterprice E3 on parhain ja vakain versio Office 365:sta. Sovelluksia hallitaan yritystasolla ja näin päivitetään ohjelmat juuri silloin, kun se yritykselle sopii. Enterprice E3 sisältää kaiken sen, mitä muissa Office 365 versiossa on.

Microsoft antaa kaikille tuotteilleen 99,9 prosentin käyttöaikatakuun. Näin mielenrauha on taattu, kun tiedät, että palvelut ovat saatavilla ja taloudellisesti turvattu palvelutasosopimus (SLA) Tietosi ovat turvassa ja ne ovat omaa omaisuuttasi. Yksityisyytesi on suojattu.

Exchange online

Hinta 3,80 € / kk / käyttäjä
TAI
43,00 € / vuosi / käyttäjä

(alv 0%)

Ota yhteyttä ja tilaa nyt

Business Essentials

4,90 € / kk / käyttäjä
TAI
56,00 € / vuosi / käyttäjä

(alv 0%)

Ota yhteyttä ja tilaa nyt

Business Premium

11,40 € / kk / käyttäjä
TAI
134,00 € / vuosi / käyttäjä

(alv 0%)

Ota yhteyttä ja tilaa nyt

Enterprise E3

21,90 € / kk / käyttäjä
TAI
249,00 € / vuosi / käyttäjä

(alv 0%)

Ota yhteyttä ja tilaa nyt